Helpt hennepolie bij spierpijn?

Een dansdag kan heel erg intensief zijn. Dansen doe je met heel je lichaam. Al je spieren gebruik je op een dag. Bij sommige choreografieën gebruik je bepaalde spieren opeens heel veel. Bij

Copyright 2018 Ardesqo Dancing

ere repetities kan het zijn dat bepaalde onderdelen van een choreografie nog niet lekker lopen, waardoor je je dus concentreert op bepaalde dansbewegingen. Kortom: op bepaalde dagen kan het zo zijn dat je sommige spieren die je normaal niet gebruikt, opeens heel veel gebruikt.

Of je hebt het gewoon erg druk met repeteren en uitvoeringen dat je opeens wel erg veel van je lichaam vraagt. De meeste ervaren dansers hebben hun lichaam zo getraind dat het lichaam dit aankan. Minder ervaren dansers kunnen problemen krijgen met hun lichaam.

Spierpijn is een veelgehoorde klacht van dansers. Spierpijn is ontzettend lastig. Wanneer een persoon spierpijn krijgt, betekent dit dat deze persoon minstens een dag de spieren in kwestie met spierpijn rust zou moeten geven. Wanneer je danst met heel je lichaam en vast zit aan een bepaald repetitieschema, is het niet altijd mogelijk om je lichaam een dag rust te geven.

De beste manier is om spierpijn proberen te voorkomen. Voorkomen is in dit geval écht beter dan genezen. Het genezen van spierpijn bestaat namelijk eigenlijk niet. ‘Genezen’ betekent bij spierpijn dat je gewoon rust moet nemen totdat de spierpijn is weggetrokken.

Verlicht hennepolie spierpijn?

Afgelopen week hoorde ik van een nieuw middeltje: hennepolie. Ik zag een danser een paar druppels hennepolie nemen. Ik wist toen natuurlijk nog niet wat hennepolie was. Ik ben wel altijd geïnteresseerd in nieuwe dingetjes en middeltjes. In de danswereld komt er altijd wel wat nieuws op. Wanneer het niet goed werkt, verdwijnt het net zo snel. De persoon die ik hennepolie zag nemen, vertelde mij dan hij al enkele ma

Copyright 2018 Ardesqo Dancing

en hennepolie gebruikt.

Hij vertelde me dat hij hennepolie gebruikt om spierpijn te voorkomen. Hij is hennepolie gaan gebruiken om de spierpijn te genezen. Tijdens de repetitie neemt hij drie keer 3 druppels hennepolie. Hij zegt dat hij nooit meer spierpijn heeft gehad sinds hij hennepolie neemt.

Hennepolie is een natuurlijk middel. Het is niet verslavend en ook niet slecht voor je lichaam. Het is in Nederl

Copyright 2018 Ardesqo Dancing

legaal. Er is zelfs een bedrijf dat zelf hennepolie produceert in Nederl

Copyright 2018 Ardesqo Dancing

. Dat is cbdwietolieshop.nl. Deze Nederl

Copyright 2018 Ardesqo Dancing

se hennepolie is op deze website te bestellen. Dan wordt het thuisbezorgd.

Nieuwsgierig als ik ben, heb ik eerst deze danser gevraagd of ik het eens mocht proberen. Ik verwachtte dat het misschien wel erg vies was. Dat was niet het geval. Het is niet bijzonder lekker, maar de hennepolie heeft een hele aparte aard-smaak. Die avond bleef het door mijn hoofd suizen. Ik heb besloten om zelf maar een flesje hennepolie te kopen en het zelf te proberen. Ik heb me voorgenomen om 4 weken lang, elke dag ook 3 druppels hennepolie te nemen. Wanneer ook ik geen last van spierpijn heb in deze 4 weken, ben ik om. Normaal heb ik zeker enkele keren per ma

Copyright 2018 Ardesqo Dancing

spierpijn. Een goede test dus om zelf te ondervinden of dit middel bij mij helpt tegen spierpijn. We zullen zien. Ik hou jullie op de hoogte.

Voor extra infomatie over sporten klik hier.